Jeg, Karina Vaagaasar, innehaver av kennel Lebrany, er 30 år og lidenskapelig opptatt av dyr. Til dagelig jobber jeg som veterinær ved en smådyrsklinikk tilknyttet til et stort hunde og katte hotell og trives godt i jobben min. Jeg har helt siden barndommen vært veldig opptatt av dyr og hatt en stor forkjærlighet for alt som kan krype å gå, så det var ingen som ble sjokkerte når jeg reiste til det store utlandet for å fullføre drømmen om å hjelpe dyr på heltid. Jeg tok hele utdannelsen min i Budapest, Ungarn, hvor den store lidenskapen for hund vokste enda sterkere. Under utdannelsen min jobbet jeg som frivillig fosterhjem hvor jeg trente opp mishandlede og vannskjøtede dyr for å omplassere de til sine foralltid hjem. Dette lærte jeg en hel del om og kunne aldri vært for uten denne kunnskapen. Jeg vokste opp med verdens beste og klokeste hund som lærte meg veldig mye, en amstaff ved navnet Tina. Hun ble en gammel klok dame på nesten 17 år og lærte meg det meste som jeg kan om hund idag. 

Familien vår består idag av min samboer Paal og meg, 2 katter, en på 4-bein og en på 3-bein, en kokoni fra Hellas, to staffordshire bullterrier, en chodsky pes. Vi har en harmonisk og fin flokk som fungerer meget godt sammen, og for meg er dette er også viktige egenskaper som jeg vektlegger i mitt oppdrett. Fine, trygge og mentaltsterke dyr som skal respektere hverandre og gå fint sammen i flokk. 

Jeg er veldig opptatt av hundespråk, mentalitet, oppdrett og hundetrening. Jeg har erfaring fra forskjellig hundetrening og konkurrerer aktivt i Rallydighet og nosework i tilegg til at jeg og Mia har bestått en 1.årig utdanning i spesialsøk(veggedyr). Mer om utdannelsen vår kan du lese om under "Spesialsøksutdannelse". Vi er begge veldig glad i turer i skog, mark og fjell og hundene våre er med stortsett overalt når vi farter rundt. For oss er dyrene fullverdige familiemedlemmer som verdsettes høyt.