Om oss

Jeg, Karina, innehaver av kennel Lebrany, er 32 år og lidenskapelig opptatt av dyr. Til dagelig jobber jeg som veterinær og trives godt i jobben min. Jeg har helt siden barndommen vært veldig opptatt av dyr og hatt en stor forkjærlighet for alt som kan krype å gå, så det var ingen som ble sjokkerte når jeg reiste til det store utlandet for å fullføre drømmen om å hjelpe dyr på heltid. Jeg tok hele veterinær utdannelsen min i Budapest, Ungarn, hvor den store lidenskapen for hund vokste enda sterkere. Under utdannelsen min jobbet jeg som frivillig fosterhjem hvor jeg trente opp mishandlede og vannskjøtede dyr for å omplassere de til sine foralltid hjem. Dette lærte jeg en hel del om og kunne aldri vært for uten denne kunnskapen. Jeg vokste opp med verdens beste og klokeste hund som lærte meg veldig mye, en amstaff ved navnet Tina. Hun ble en gammel klok dame på nesten 16 år og lærte meg det meste som jeg kan om hund idag.

Familien vår består idag av min samboer Paal og meg, to chodskyer, to staffordshire bull terriere, en kokonihund hund fra Hellas, en rescue katt fra Ungarn og to ørkenrotter. Vi har en harmonisk og fin flokk som fungerer meget godt sammen, og for meg er dette er også viktige egenskaper som jeg vektlegger i mitt oppdrett. Vi har flere fôrhunder i andre hjem og det er viktig for meg at flokken vår skal være sosial og gå godt overens med de hunder jeg tar inn i huset vårt. Fine, trygge og mentaltsterke dyr som skal respektere hverandre og gå fint sammen i flokk er noe jeg vektlegger sterkt i vårt oppdrett. Fôrvertene våre er våre nærmeste samarbeidspartnere som vi har et veldig godt og nært forhold til. Fôrhundene er jevnlig hos oss for at vi skal kjenne til alle aspekter av hunden og for at de skal kjenne oss og ha et godt forhold til oss når tiden er inne for evt kull🙂

Jeg er veldig opptatt av hundespråk, mentalitet, oppdrett og hundetrening. Jeg har erfaring fra forskjellig hundetrening og konkurrerer aktivt i Rallydighet og nosework i tilegg til at jeg og Mia har bestått en 1.årig utdanning i spesialsøk(veggedyr). Vi er begge veldig glad i turer i skog, mark og fjell og hundene våre er med stortsett overalt når vi farter rundt. Mesteparten av fritiden går til aktivisering av hundene og vi trener hundene våre aktivt i froskjellige grener så alle skal få det de trenger. For oss er dyrene fullverdige familiemedlemmer som verdsettes høyt.